ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANP are un nou director interimar

14:11 | 04.12.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. Vladimir Cojocaru este noul director interimar al Administrației Naționale a Penitenciarelor. Acesta a fost prezentat miercuri, 4 decembrie, de ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi. Tot astăzi, fostul şef interimar al ANP, Liuba Suveica, a fost demisă din funcţie, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al ANP, Vladimir Cojocaru a fost desemnat să asigure interimatul postului de director printr-un ordin al ministrului Justiției, până la suplinirea funcției.

În context, ministrul Justiției a venit cu o alocuțiune de felicitare, exprimându-și convingerea că împreună vor putea atinge scopurile și sarcinile stabilite, înregistrând rezultate frumoase.

Vladimir Cojocaru este exponent al sistemului administrației penitenciare, cu o activitate de 11 ani.

Demisiile în structurile subordonate Ministerului Justiţiei au fost anunţate astăzi de Fadei Nagacevschi, care s-a arătat nemulţumit că nu a fost informat despre faptul că fostul premier, Vlad Filat, urma să fie eliberat condiţionat din detenţie. 

 

 

 

 

 

img19009861

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!