ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legislativul a definitivat domeniile de activitate a comisiilor permanente

09:58 | 05.12.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 5 dec. /MOLDPRES/. Hotărârea Parlamentului privind domeniile de activitate ale comisiilor permanente va fi publicat în numărul de mâine al Monitorului Oficial, comunică MOLDPRES.

Potrivit documentului, pe lângă domeniile de activitate, a fost prevăzut expres, pentru fiecare comisie în parte, competența examinării petițiilor și monitorizarea și evaluarea implementării strategiilor naționale conform domeniilor de activitate.

În Parlamentul de legislatura a X-a activează 11 comisii parlamentare permanente.

Tot în Monitorul Oficial va fi publicată şi decizia de modificare a componenţei nominale a comisiilor. Modificările au fost operate în funcție de reprezentanța proporțională a fracțiunilor parlamentare și ținându-se cont de propunerile venite de la fracțiuni.

img19009892

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!