ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Întrevederea ministrului de Externe Aureliu Ciocoi cu omologul său armean

10:37 | 06.12.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Aureliu Ciocoi a avut joi, 5 decembrie, la Bratislava, o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al Armeniei, Zohrab Mnatsakanyan, în marja Reuniunii Consiliului Ministerial al statelor OSCE, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

În cadrul întrevederii, a fost efectuat un schimb de opinii pe marginea chestiunilor actuale de pe agenda relațiilor bilaterale moldo-armene, fiind reiterată disponibilitatea ambelor parți privind intensificarea dialogului politic și extinderea cooperării în domenii de interes comun.

Cei doi oficiali au ținut să menționeze rolul deosebit în dezvoltarea cooperării bilaterale care îi revine Comisiei interguvernamentale moldo-armene pentru cooperare economică, menită să contribuie la sporirea volumului schimburilor comerciale și promovarea investițiilor.

Interlocutorii au convenit asupra continuării practicii de organizare a consultărilor interministeriale bilaterale. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!