ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Euro se va scumpi, iar dolarul se va ieftini

16:14 | 12.12.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 12 dec. /MOLDPRES/. La sfârșitul acestei săptămâni, moneda unică europeană se va scumpi, iar dolarul se va ieftini, potrivit datelor Băncii Naționale a Moldovei (BNM), transmite MOLDPRES. 

Mai exact, euro va fi mâine mai scump cu șapte bani și va costa 19 lei și 28 de bani. Pe de altă parte, dolarul se va deprecia cu doi bani, până la prețul oficial de 17 lei și 32 de bani. 

Ratele oficiale de schimb valutar arată că leul românesc se va scumpi cu un ban. Ca rezultat, acesta va avea o valoare de 4 lei și 03 bani.

Hrivna ucraineană va costa, la fel ca și astăzi, 73 de bani. Aceeași tendință o va avea și rubla rusească, care își va păstra prețul de 27 de bani.  

img19010184

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!