ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Ion Chicu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a Culturii

08:47 | 15.01.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 ian. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Ion Chicu a transmis astăzi un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a Culturii, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În mesaj se menționează:

„Cultura este unul din lianții de bază ai unei societăți și nivelul de cultură al societății are rolul determinant în bunăstarea și prosperarea ei.

Setul de valori culturale atât ne unește în prezent, cât și ne asigură o legătură cu trecutul, ajutându-ne să facem proiecții în viitor.

Ziua Națională a Culturii este un prilej bun de a menționa rolul oamenilor, care s-au dedicat educației și artelor, și a le mulțumi pentru inspirație, dăruire și rezistență.

Le mulțumim învățătorilor, cercetătorilor, pictorilor, scriitorilor, compozitorilor, sculptorilor, muzicienilor, artiștilor de teatru și cinema și tuturor celor care prin prestația lor zilnică promovează frumosul, bunătatea și unitatea.

Doar mai buni, mai educați și mai uniți vom putea construi un viitor prosper în Republica Moldova”.

img20000277

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!