ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu conducerea Comisiei Naționale a Pieței Financiare

12:04 | 24.01.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut, înainte de începutul sesiunii de primăvară, o întrevedere cu Valeriu Chițan, președinte al Consiliului de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

Părțile au făcut un schimb de opinii referitor la cadrul legislativ în vigoare și la restanțele existente pe domeniul de competență al CNPF. Președintele Parlamentului a cerut prioritar să fie prezentate în Parlament proiectele care vor asigura o mai bună protecție a intereselor cetățenilor Republicii Moldova.

Oficialii au discutat despre raportul CNPF, urmând ca acesta să fie prezentat în termenii stabiliți de legislație. Zinaida Greceanîi a menționat că prioritatea Parlamentului este apărarea intereselor oamenilor, asigurarea unui proces decizional transparent și respectarea angajamentelor asumate de Moldova în fața partenerilor străini.

Președintele Parlamentului va avea astăzi întrevederi cu reprezentanții instituțiilor care raportează Parlamentului, pentru identificarea problemelor și a priorităților pe termen mediu.

img20000597

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!