ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Școlile și liceele din Chișinău vor fi obligate să declare bunurile procurate prin intermediul Fondului părintesc

09:13 | 03.02.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 3 feb. /MOLDPRES/. Din 15 februarie, toate instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău vor fi  obligate să facă transparența bunurilor procurate prin intermediul Fondurilor părintești, transmite MOLDPRES.

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat luni, la începutul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei, că toate instituțiile de învățământ din municipiu vor fi obligate, din 15 februarie, să facă publică suma strânsă prin intermediul Fondului părintesc și bunurile achiziționate prin acest fond. 

În același timp, Ceban a solicitat tuturor instituțiilor subordonate municipalității, direcțiilor și întreprinderilor municipale publicarea planurilor de achiziții pentru 2020 și bunurilor achiziționate în anul trecut.

img20000883

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!