ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Chişinăuienii vor putea contacta mai uşor furnizorul de căldură

09:45 | 12.02.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Termoelectrica a anunţat astăzi că îşi îmbunătăţeşte platformele de comunicare și interacțiune cu consumatorii şi lansează numărului unic de contact al Serviciului Call-Center – 1300, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al instituţiei, prin intermediului numărului scurt de telefon 1300, locuitorii capitalei vor avea acces la aceeași gamă de servicii și operațiuni ce erau disponibile și până acum la numărul 022 447 447.

Serviciul Call-Center al Termoelectrica funcționează prin intermediul unei aplicații robotizate ce este disponibilă în limbile română/rusă, ce divizează informațiile oferite în mai multe domenii de interes, în funcție de necesitatea consumatorului. Totodată, pentru consultații suplimentare toți doritorii au posibilitatea de a lua legătura cu un operator. În același timp, pentru a asigura îmbunătățirea calității deservirii, toate apelurile primite sunt înregistrate.

Paralel cu numărul scurt 1300 al Serviciului Call-Center rămâne activ și numărul de telefon 022 447 447, precum și numărul de Viber: 069-444-144 (disponibil pentru text, imagini foto și video) pentru raportarea problemelor tehnice.

img20001199

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!