ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noii miniștri din Guvernul Chicu au depus jurământul

14:27 | 16.03.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 16 mar. /MOLDPRES/. Cei patru miniștri și un vicepremier înaintați de Partidul Democrat din Moldova au depus luni jurământul în fața conducerii țării, comunică MOLDPRES.

La scurt timp după anunțul făcut de liderii PSRM și PDM despre crearea unei noi coaliții de guvernare, cei cinci noi membri ai guvernului înaintați de democrați au și depus jurământul de învestire în funcție.

De astăzi, postul de vicepremier pentru Reintegrare va fi ocupat de Cristina Lesnic, portofoliul de ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene va fi preluat de Oleg Țulea, cel de ministru al Apărării  - de Alexandru Pânzari. Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va fi condus de Igor Șarov, iar cel al Economiei și Infrastructurii - de Sergiu Răilean.

Atât șeful statului Igor Dodon, cât și premierul Ion Chicu i-au felicitat pe noii demnitari și le-au spus că cetățenii așteptă de la ei mai multe schimbări.

img20002344

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!