ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Biroul politici de reintegrare va interveni pentru a depăși anumite situații în contextul Covid-19 în regiunea transnistreană

16:57 | 18.03.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. În regiunea transnistreană au fost adoptate măsuri „în oglindă" pentru protejarea locuitorilor împotriva COVID-19, iar perioada pentru care vor fi aplicate măsuri adiționale este stabilită până la 5 aprilie curent, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Biroul nominalizat se află în legătură permanentă cu negociatorul-șef din partea Tiraspolului pentru a depăși anumite situații incomode pentru cetățeni.

Astăzi, la direct reprezentanții Biroului politici de reintegrare au facilitat unele situații de la Varnița, Dubăsari, și au reacționat la unele solicitări ale Liceului Teoretic ”Evrica” din or. Râbnița.

 

 

 

img20002438

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!