ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La stațiile PECO nu vor mai fi comercializate cafea și alimente

23:00 | 23.03.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. La stațiile PECO va fi interzisă comercializarea produselor alimentare sau a cafelei. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, la finele ședinței Comisiei Situații Excepționale din 23 martie, comunică MOLDPRES.

Șeful Cabinetului de miniștri a menționat că unii patroni au înțeles greșit indicațiile comisiei excepționale și au continuat comercializarea în stațiile PECO a unor produse alimentare și a unor băuturi, din acest motiv astăzi s-a decis ca această activitate să fie sistată.

El a adăugat că tot astăzi, comisia a decis ca facturile pentru luna aprilie să fie emise eșalonat, pentru a evita aglomerația la bănci.

Premierul a comunicat că pentru prevenirea răspândirii COVID-19 comisia a adoptat astăzi 40 de măsuri restrictive noi și a anunțat că va implica polițiștii și militarii care vor supraveghea respectarea deciziilor autorităților, iar în caz de necesitate vor aplica sancțiuni.

img20002577

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!