ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Activitatea sanatoriilor și a taberelor de odihnă va fi sistată până la 30 iunie

14:37 | 13.06.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 13 iun. /MOLDPRES/. Sistarea activităţii taberelor de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor și a Centrelor de reabilitare/recuperare, inclusiv balneosanatoriale, a fost prelungită până la 30 iunie, comunică MOLDPRES.

Potrivit deciziei Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică, se prelungeşte, până la 30 iunie 2020 inclusiv, sistarea activităţii taberelor de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor din subordinea Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, cu respectarea măsurilor de prevenire a infecţiei COVID-19, cu posibilitatea de prelungire a termenului de interdicţie în funcţie de situaţia epidemiologică.

De asemenea, se prelungeşte până la 30 iunie 2020 inclusiv, sistarea activităţii Centrelor de reabilitare/recuperare, inclusiv balneosanatoriale, cu excepţia Centrului Republican de Reabilitare pentru Copii şi Centrului Republican Experimental de Protezare Ortopedie şi Reabilitare (servicii de intervenţie timpurie şi reabilitare medicală în ambulatoriu).

În urma aceleiași decizii, bugetarii vor activa de luni în baza unui regim special.

img20004773

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!