ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele țării a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni din domeniul militar

14:11 | 22.07.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 iul. /MOLDPRES/. În cadrul unei ceremonii oficiale la Președinția Republicii Moldova, Igor Dodon a înmânat astăzi înalte distincții de stat unui grup de militari din cadrul Armatei Naționale, medici care activează la Spitalul Clinic Militar Central și Centrul Consultativ Diagnostic al Ministerului Apărării, precum și unor militari în rezervă, în conformitate cu decretele semnate anterior, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției. 

Ordinele și medaliile au fost conferite în semn de profundă gratitudine pentru merite în asigurarea securității naționale; în educarea militaro-patriotică a tinerei generații; pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în actul medical.

Președintele țării a transmis sincere mulțumiri tuturor pentru devotamentul față de Patrie și pentru îndeplinirea cu succes a sarcinilor ce le revin. Șeful statului le-a urat curaj și stoicism în activitatea pe care o desfășoară cu dedicație.

 

 

 

 

img20005907

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!