ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria municipiului Chișinău va organiza sterilizarea gratuită a pisicilor comunitare

11:21 | 12.08.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 12 aug. /MOLDPRES/. Cu ocazia Zilei internaționale a animalelor fără adăpost, marcată pe 15 august, Direcția generală locativ-comunală și amenajare a Primăriei municipiului Chișinău, în colaborare cu clinicile veterinare din Chișinău, va organiza sterilizarea gratuită a 80 de pisici comunitare, transmite MOLDPRES.

În cadrul acțiunii sunt invitați să participe oameni care locuiesc în curți de bloc, unde sunt pisici fără adăpost sau cei care nu-și pot permite cheltuieli suplimentare.

Persoanele interesate de servicii gratuite pentru sterilizarea pisicilor vagabonde se pot înscrie online, completând un formular. După înregistrare, fiecare voluntar sau curator va primi adresa clinicii veterinare și numărul de telefon, pentru programare și sterilizarea animalelor. 

Acțiunea este organizată de Secția controlul protecției animalelor din cadrul Direcției generale locativ-comunale și amenajare și prevede sterilizarea doar a pisicilor fără adăpost, prin oferirea a două servicii gratuite per persoană.

img20006478

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!