ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În nordul ţării vor fi organizate seminare pentru realizarea proiectelor regionale

10:16 | 16.08.2020 Categorie: Regiuni

Chişinău, 16 aug. /MOLDPRES/.  Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord invită autoritățile publice locale de nivelurile I și II, instituțiile publice și alte entități de drept public, entitățile de drept privat (agenți economici) și organizațiile neguvernamentale din Regiunea de Dezvoltare Nord să participe la o serie de sesiuni de informare privind modul de aplicare la Apelul competitiv de selectare a proiectelor cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR), condițiile de eligibilitate, perioada de depunere a notelor conceptuale etc., transmite MOLDPRES.

Potrivit ADR Nord, din cauza  riscurilor sporite de infectare cu noul coronavirus, sesiunile de informare vor fi organizate în mediul online, prin intermediul platformei Zoom.

„Sesiunile de informare vor avea loc în perioada 19-26 august, începând cu ora 10.00, conform următorului grafic: miercuri, 19 august – raioanele Briceni, Dondușeni și Ocnița; vineri, 21 august – raioanele Florești și Drochia; luni, 24 august – raioanele Glodeni și Fălești; marți, 25 august – raioanele Edineț și Soroca; miercuri, 26 august – raioanele Râșcani, Sângerei și municipiul Bălți”, au explicat surse de la Agenţia de Dezvoltare Regională Nord.

În zilele stabilite, la ora 10.00, participanții la sesiunile de informare urmează să acceseze link-ul https://us02web.zoom.us/j/87527883700 (meeting ID: 875 2788 3700), pentru a se putea alătura evenimentului online.

Apelul de propuneri de proiecte competitiv, anunțat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în data de 10 august curent, are drept scop stimularea inițiativelor care contribuie cel mai eficient la implementarea politicii de dezvoltare regională. Programele și proiectele depuse în cadrul Apelului vor corespunde următoarelor priorități: Competitivitate economică; Dezvoltare urbană și  Infrastructura regională. 

img20006587

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!