ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Campionatul Republicii Moldova la Box și-a desemnat câștigătorii

13:52 | 25.08.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în colaborare cu Federația de Box, au organizat în perioada 19-22 august, în municipiul Hâncești Campionatul Republicii Moldova la Box, rezervat sportivilor anul nașterii 1998-2001, informează MOLDPRES

Câștigătorii campionatului au devenit: Bunescu Nicolai (56 kg); Vacula Victor (60 kg); Paraschiv Alexandr (64 kg); Bucșa Nicolai (69 kg); Vreme Andrei (75 kg); Chireacov Andrei (81 kg); Zaplitnîi Andrei (91 kg); Linnic Iaroslav (91 kg).

Secretarul de stat în domeniul tineretului și sportului, Ivan Gheorghiu a felicitat antrenorii și sportivii pentru rezultatele obținute în cadrul competiției, menționând că acești tineri sunt un exemplu pentru semenii lor. „Cred cu tărie în potențialul și determinarea voastră de a demonstra performanțe în domeniul boxului la cel mai înalt nivel”, a afirmat oficialul.

Campionatul Republicii Moldova la Box este prima acțiune sportivă desfășurată în aer liber. Organizatorii au asigurat respectarea măsurilor de sănătate publică aprobate de către Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică și a Instrucțiunii Ministerul Educației, Culturii și Cercetării cu privire la desfășurarea competițiilor sportive în aer liber, cu un număr limitat de spectatori în scopul diminuării riscului de infecție cu COVID-19.

img20006832

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!