ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu primarul general al capitalei

12:33 | 04.09.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 sep. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere cu primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul căreia au discutat despre situația actuală din capitală, problemele stringente din Chișinău și proiectele în derulare, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Ion Ceban l-a informat pe Igor Dodon că proiectele care au fost lansate la inițiativa președintelui țării, precum reabilitarea străzii Albișoara și a trotuarelor de pe străzile Bănulescu-Bodoni și Pușkin, decurg conform graficului stabilit.

Totodată, părțile au discutat și despre lucrările de reparație a mai multor drumuri din suburbiile capitalei, în cadrul programului „Drumuri bune pentru toți”.

Un alt subiect abordat în cadrul discuțiilor a fost situația de la Stația de Epurare și mirosul neplăcut din capitală. Primarul a dat asigurări că autoritățile municipale întreprind toate măsurile pentru a remedia cât mai urgent aceste probleme.

Șeful statului a apreciat acțiunile care sunt întreprinse în ultima perioadă în Chișinău și proiectele care sunt lansate în toate sectoarele capitalei în vederea creării unui oraș modern și confortabil. Igor Dodon l-a încurajat pe Ion Ceban să continue implementarea proiectelor, asigurându-l de susținere din partea instituției prezidențiale.

img20007062

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!