ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Majoritatea grădinițelor din capitală au fost conectate la căldură

11:09 | 26.10.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 26 oct. /MOLDPRES/. Doar două din cele 126 de grădinițe din capitală nu au fost încă conectate la căldură. Deocamdată rămâne neconectată grădinița nr. 79, care urmează a fi redeschisă în perioada următoare, iar grădinița nr. 23 dispune de sistem termic autonom, comunică MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, a menționat astăzi în cadrul ședinței operative a serviciilor primăriei Chișinău că instituțiilor școlare vor fi conectate la căldură spre finele săptămânii curente: joi și vineri, pentru ca la revenirea copiilor din vacanța de toamnă, în clase să fie cald.

Conducerea primăriei a precizat că de căldură beneficiază deja 14 unități medico-sanitare publice din municipiu, din totalul de 62. De asemenea, 62 de blocuri multietajate din totalul de 2728, primesc deja agent termic prin rețeaua centralizată.

foto simbol

img20008426

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!