ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două alerte cu bombă au fost înregistrate în capitală

08:36 | 30.10.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 30 oct. /MOLDPRES/. Alerte cu bombă au fost înregistrate astăzi dimineața la sediul Primăriei Chișinău și Ambasada Ucrainei. La fața locului s-au deplasat serviciile speciale, care  fac verificări, comunică MOLDPRES.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a menționat pentru Agenție că la data de 30 octombrie ora 07:00, poliția a fost sesizată, prin intermediul Serviciului unic 112, de către un bărbat care a anunțat că în incinta Primăriei Chișinău și Ambasada Ucrainei se află obiecte explozibile.

La fața locului s-au deplasat serviciile specializate, zonele fiind încercuite, securizate, transportul fiind redirecționat. Sediile sunt verificate. Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul. 

img20008564

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!