ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Blocul avariat de la Otaci a fost demolat

10:35 | 09.11.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Clădirea avariată din orașul Otaci a fost demolată în totalitate, comunică MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență /IGSU/, lucrările de demolare au fost finalizate ieri. La fața locului a fost creat Statul Major al IGSU, care a gestionat acțiunile și lucrările de demolare. Totodată, Postul de salvatori și pompieri de la Otaci a asigurat pulverizarea apei, care a protejat locuințele din preajmă de praful propagat în urma lucrărilor. Muncitorii urmează să evacueze deșeurile de pe platoul unde au avut loc acțiunile. Pentru lucrările respective la fața locului sunt antrenate cinci autobasculante.

De asemenea, IGSU a anunțat că, de astăzi, la Filarmonica Națională Serghei Lunchevici încep lucrările de demontare a deșeurilor în urma incendiului.

foto: IGSU

img20008847

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!