ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Rusiei

11:29 | 26.11.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 nov. /MOLDPRES/. Președintele în exercițiu al țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Oficialii au examinat diverse aspecte ale relațiilor de colaborare bilaterală. Interlocutorii au remarcat cu satisfacție intensificarea semnificativă a acestora în anul curent, în ciuda crizei pandemice.

De asemenea, părțile au discutat despre formatul și agenda a două evenimente internaționale importante, care vor avea loc în următoarele săptămâni, cu participarea Republicii Moldova. Este vorba despre summit-ul Uniunii Economice Eurasiatice, unde țara noastră are statut de observator din 2018, și al Comunității Statelor Independente.

foto: presedintie.md

img20009348

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!