ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Anternorul lotului național de haltere a decedat

14:08 | 08.12.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Federația de Haltere din Republica Moldova a anunțat decesul antrenorului lotului național de haltere, Gheorghe Guțu, transmite MOLDPRES.

Potrivit informației prezentate, Gheorghe Guțu, în vârstă de 67 de ani, a murit la Spital Clinic Municipal nr. 1, în urma complicațiilor cauzate de coronavirus.

Gheorghe Guțu s-a născut în anul 1953, în Ucraina, regiunea Odesa. A fost primul Maestru Internațional al Sportului la haltere din Republica Moldova, multiplu campion național, membru al Lotului Național de haltere.

În perioada activității de 45 de ani în cadrul Federației de Haltere, el a pregătit mai mulți sportivi de performanță, care au devenit maeștri ai sportului, multipli campioni și premianți ai campionatelor europene, mondiale ori ai Jocurilor Olimpice. 

foto: MECC

img20009745

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!