ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a transmis Ministerului Sănătății echipamentul de protecție împotriva COVID-19

17:47 | 18.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 18 dec. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a transmis astăzi Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale echipamentul de protecție pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19 achiziționat la alegerile prezidențiale, rămas nefolosit, transmite MOLDPRES.

Transmiterea echipamentului a fost realizată prin intermediul unui depozit farmaceutic, desemnat pentru recepționarea cu titlu gratuit, precum și eliberarea cu titlu gratuit a medicamentelor și echipamentelor de protecție, iar ulterior bunurile vor fi repartizate instituțiilor medico-sanitare publice, conform necesităților.

În cadrul alegerilor prezidențiale au fost achiziționate măști și costume de protecție, mănuși, termometre, viziere, dezinfectanți în vederea dotării corespunzătoare a organelor electorale.

foto: CEC

img20010109

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!