ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va prezenta live Gala de Revelion 2021

12:56 | 30.12.2020 Categorie: Cultură

Chişinău, 30 dec. /MOLDPRES/. Tradiționala Gală de Revelion a Teatrului Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” nu va lipsi nici în acest an din repertoriul festiv al primei scene lirice. Concertul de Gală va avea loc astăzi, 30 decembrie, cu începere de la ora 17.00 și va fi transmis în emisie directă de postul public de televiziune Moldova 1, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, atmosfera de sărbătoare va fi întregită de fragmente din opere, operete, arii, duete populare din repertoriul clasic mondial, dar și contemporan, cu participarea vedetelor naționale.

Organizarea și desfășurarea Galei de Revelion se va face în conformitate cu rigorile și cerințele sanitare prevăzute de CNSP în legătură cu pandemia de Covid-19.foto: moldpres.md

 

img20010377

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!