ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Strada Maria Cebotari din centrul capitalei va fi redeschisă circulației rutiere

14:51 | 22.02.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Autoritățile municipale ale capitalei vor redeschide în această săptămână circulația rutieră pe strada Maria Cebotari din centrul Chișinăului, transmite MOLDPRES.

Potrivit informațiilor prezentate de administrația publică a municipiului Chișinău, lucrările pentru redeschiderea circulației rutiere pe acest sector de drum au fost finalizate, la sfârșitul săptămânii trecute fiind asfaltate porțiunile care prezentau pericol pentru circulația rutieră, după ce în zonă au fost efectuate lucrări de schimbare a utilităților.

La momentul actual, autoritățile municipale coordonează cu poliția schema de circulație şi sunt pregătite indicatoarele rutiere care vor fi montate în zonă. După mai multe discuții, s-a decis că direcția de deplasare pe str. M. Cebotari să fie cu sens unic, de pe bd. Ștefan cel Mare şi Sfânt spre str. 31 august 1989.

Pretura sectorului Centru al municipiului Chișinău va demonta și evacua în aceste zile bariera care limitează accesul pe această stradă şi punctul de control instalat în preajma unui hotel.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!