ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciul Fiscal va fi asistat de FMI în domeniul managementului riscurilor de conformare

17:41 | 15.03.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) găzduiește, în perioada 15 martie – 1 aprilie, o misiune a Fondului Monetar Internațional (FMI) care va furniza sprijin în îmbunătățirea abordărilor actuale privind managementul riscurilor de conformare, transmite MOLDPRES.

Misiunea are loc în contextul noului Proiect de consolidare a guvernanței fiscale în țările Parteneriatului Estic al Uniunii Europene, demarat în anul 2021.

Proiectul de consolidare a guvernanței fiscale este implementat cu suportul Fondului Monetar Internațional și vine să îmbunătățească rezultatele obținute în cadrul Proiectului de administrare a veniturilor, finalizat în anul 2020.

foto: aseanop.com

img21001966

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!