ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Real Madrid nu ia în calcul revenirea lui Cristiano Ronaldo la club

14:05 | 17.03.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Conducerea clubului Real Madrid a anunțat că nu ia în calcul revenirea la club a atacantului Cristiano Ronaldo, de care s-a despărțit în vara anului 2018, transmite MOLDPRES.

Potrivit informațiilor prezentate, clubul din capitala spaniolă nu își permite să plătească salariul uriaș cerut de Ronaldo - 60 de milioane de euro pe an + taxe. Anterior, Real Madrid a anunțat că, din cauza pandemiei de coronavirus, jucătorilor înmatriculați le-a fost redus salariul cu 10 la sută.

Anunțul făcut de conducerea clubului vine după apariția în media a mai multor informații referitoare la întoarcerea lui Ronaldo la Real Madrid.

foto: realmadrid.com

img21002025

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!