ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Persoanele din aziluri și centre de plasament temporar vor fi imunizați împotriva COVID-19

13:28 | 25.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Beneficiarii din cadrul azilurilor și centrelor de plasament temporar sau de lungă durată sunt vaccinați împotriva COVID-19 de către echipele mobile de vaccinare din cadrul asistenței medicale primare, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, conducătorii Centrelor de plasament au prezentat listele personalului/beneficiarilor care urmează să fie vaccinați, către asistența medicală primară din teritoriul deservit, astfel încât vaccinarea să aibă loc conform programului prestabilit de fiecare instituție.

Conform Planului Național de Imunizare, beneficiarii din cadrul azilurilor și centrelor de plasament temporar sau de lungă durată sunt incluși pentru imunizare în etapa I.

foto: MSMPS

img21002263

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!