ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisarul european pentru buget și administrație, Johannes Hahn: „R. Moldova este un partener important pentru noi, de aceea ne dorim o Moldovă prosperă în UE”

13:35 | 09.05.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 9 mai. /MOLDPRES/. Republica Moldova este un partener important pentru noi, de aceea ne dorim o Moldovă prosperă în Uniune Europeană. Declarația a fost făcută astăzi de Comisarul european pentru buget și administrație, Johannes Hahn, în deschiderea oficială a evenimentului dedicat Zilei Europei, desfășurat în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, informează MOLDPRES.

Oficialul european a remarcat că Uniunea Europeană asigură stabilitatea și prosperitatea pe continent.

„Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a celebra cu voi - oamenii Moldovei. Republica Moldova este stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană, iar noi îi vom acorda tot suportul necesar în deschiderea negocierilor. Este o cale lungă pe care urmează să o parcurgeți. Vă asigur că UE va continua investițiile pentru bunăstarea cetățenilor din Republica Moldova”, a subliniat Johannes Hahn.

De Ziua Europei, Comisarul european pentru buget și administrație, Johannes Hahn, se află într-o o vizită la Chișinău, la invitația președintei Maia Sandu. Cei doi oficiali au rostit discursuri în deschiderea evenimentului dedicat Zilei Europei.

img24003407

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!