ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SPPS a donat poliției șapte motociclete

15:48 | 29.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 29 apr. /MOLDPRES/. Șapte motociclete de model „YAMAHA”, precum și echipamentul aferent, au fost donate astăzi din gestiunea Serviciului de Protecție și Pază de Stat /SPPS/ în cea a Ministerului Afacerilor Interne, comunică MOLDPRES.

Potrivit SPPS, motocicletele ar urma să fie utilizare pentru facilitarea și fluidizarea traficului rutier, dar și pentru menținerea ordinii publice.

“Transmiterea unităților de transport va asigura o reacționare promptă a polițiștilor, oferind posibilitatea documentării și gestionării unor situații neordinare, experiența dată fiind utilizată frecvent și peste hotarele țării”, se arată în comunicatul SPPS.

foto: SPPS

img21003174

img21003174

img21003174

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!