ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a depus flori la Complexul Memorial „Eternitate” cu prilejul zilei de 9 Mai

09:54 | 09.05.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 mai. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a depus flori la Complexul Memorial „Eternitate” în această dimineață, în memoria milioanelor de oameni care și-au pierdut viața în cel de-al Doilea Război Mondial, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Mi-am exprimat respectul și recunoștința pentru cei care au luptat și și-au dat viața pentru ca, în mai 1945, pacea să revină pe continentul european. Dintre ei, sute de mii ne-au fost concetățeni, sunt buneii și străbuneii noștri”, a spus Maia Sandu.

Șefa statului a accentuat că sacrificiul celor au luptat nu poate fi uitat. „El ne învață cât de prețioasă este pacea. Suntem datori să o păstrăm, să prețuim viața și să oferim oamenilor noștri șansa să-și trăiască anii cu speranță, în liniște și prosperitate”, a menționat președintele.

foto: presedintie.md

img21003348

img21003348

img21003348

img21003348

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!