ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primarul Chișinăului a solicitat cadrelor didactice să se vaccineze

14:37 | 11.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 11 mai. /MOLDPRES/. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat astăzi cadrelor didactice din oraș să se vaccineze, transmite MOLDPRES.

În ziua reluării proceselor educaționale cu prezența fizică în clase, edilul Chișinăului a solicitat elevilor, pedagogilor și persoanelor implicate în procesul educațional să respecte normele anti-covid și să dea dovadă de prudență și răbdare. “A fost un an de învăţământ greu pentru toată lumea, cu presiune psihologică pentru copii, profesori, părinți, conducătorii instituțiilor și pentru întreg sistemul educațional”, a notat Ceban pe rețelele de socializare.

În același timp, primarul a cerut cadrelor didactice “să fie înțelegătoare” cu elevii care urmează să susţină examenele de absolvire sau bacalaureatul, pentru că „trecem printr-o situație neobișnuită pentru toată lumea şi nu trebuie să stresăm copiii”.

De asemenea, Ion Ceban a solicitat cadrelor didactice din capitală să se vaccineze, “pentru ca la 1 septembrie să revenim în forţă în instituțiile de învățământ”. 

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21003385

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!