ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sergiu Tofilat a fost eliberat din funcția de consilier prezidențial

09:55 | 14.05.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 14 mai. /MOLDPRES/. Decretul privind eliberarea lui Sergiu Tofilat din funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul energeticii a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial, comunică MOLDPRES.

Conform documentului, în temeiul art. 9 alin. (2) lit. d) din Legea cu privire la statutul personalului din cabinetul persoanelor cu funcții de demnitate publică, Preşedintele Republicii Moldova decretează: Sergiu Tofilat se eliberează, de la data de 12 mai 2021, din funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul energeticii, în baza cererii de demisie.

Sergiu Tofilat este analist în domeniul energetic şi financiar-bancar. A absolvit în 2006 facultatea Finanțe (Bănci şi burse de valori) de la ASEM.

Sursă: monitorul.gov.md

img21003461

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!