ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovene va efectua o vizită de lucru la Kyiv

20:27 | 14.05.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 mai. /MOLDPRES/. În perioada 16-17 mai, șeful diplomației moldovene Aureliu Ciocoi va desfășura o vizită de lucru la Kyiv, la invitația omologului ucrainean, Dmytro Kuleba, pentru participarea la reuniunea miniștrilor de externe ai Republicii Moldova, Ucrainei și Georgiei, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al MAEIE.

Miniștrii de externe Aureliu Ciocoi, Dmytro Kuleba și David Zalkaliani vor discuta asupra modalităților de intensificare a dialogului politic și al cooperării sectoriale în cadrul Parteneriatului Estic, pentru a conferi statelor asociate mai multă coeziune și vor semna un memorandum de înțelegere.

Pe agenda discuțiilor oficialilor vor fi abordate și aspecte privind cooperare bilaterală, situația regională, precum și criza sanitară globală.

foto: viator.com

img21003484

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!