ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O autocisternă cu 26 tone de combustibil a derapat pe o stradă din Comrat

09:10 | 20.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. O autocisternă cu 26 tone de combustibil a derapat aseară pe o stradă din Comrat. Pentru tractarea acesteia a fost nevoie de intervenția salvatorilor, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență /IGSU/, cazul a fost înregistrat la intersecția străzilor Ialpug și Tanchiștilor din municipiul Comrat. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:55. La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Unității de salvatori și pompieri Comrat care a efectuat lucrări de tractare a autocisternei, pentru evitarea unei situații de risc. În urma incidentului înregistrat nu au fost raportate victime.

Conform informațiilor colectate din subdiviziunile teritoriale ale IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 38 de situații de risc.

foto: IGSU

img21003591

img21003591

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!