ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două puncte de trecere fluvială a frontierei au fost închise

15:22 | 04.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 4 iun. /MOLDPRES/. Agenţia Navală din Republica Moldova a închis exploatarea feriboturilor la punctele de trecere a frontierei fluviale Cosăuți–Iampol (internaţional) și Soroca–Țekinovka (interstatal/local), transmite MOLDPRES.

Poliţia de Frontieră şi Serviciul Vamal au anunțat că au fost informate de către Agenţia Navală din Moldova privind interzicerea exploatării mijloacelor plutitoare în punctele de trecere a frontierei fluviale Cosăuți–Iampol (internaţional) și Soroca–Țekinovka (interstatal/local). Conform rapoartelor instituţiei de resort, acestea prezintă pericol sporit pentru siguranţa călătorilor, iar până la remedierea condiţiilor tehnice ale feriboturilor, exploatarea acestora este interzisă. 

Poliția de Frontieră recomandă călătorilor care şi-au planificat traversarea frontierei prin punctele de trecere menţionate să aleagă punctele din proximitate, cum ar fi PTF Otaci–Moghileov-Podolsk sau PTF Unguri–Bronniţa.

foto: Poliția de Frontieră

img21004010

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!