ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Avertizarea meteorologică de instabilitate atmosferică rămâne în vigoare

12:36 | 17.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat că menține şi pe parcursul zilei de astăzi Codul Galben de instabilitate atmosferică pe întreg teritoriul Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.

Potrivit meteorologilor, în perioada indicată se prevede instabilitate atmosferică: descărcări electrice, izolat averse (15-35 l/m2) însoțite de vijelie de până la 15-20 m/s și grindină.

De asemenea, Centrul hidrologic menține, până la data de 18 iunie, în nordul țării, Cod Galben de ieșire a apei din luncă.

Conform SHS, în următoarele zile se vor înregistra valori termice între 23-25 grade Celsius cu vreme ploioasă. Noaptea, mercurul termometrelor va indica 13-18 grade.

foto: skymetweather.com

img21004292

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!