ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și-a exercitat dreptul la vot

09:26 | 11.07.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 11 iul. /MOLDPRES/.  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, și-a exercitat astăzi dreptul la vot, în cadrul alegerilor legislative anticipate, transmite MOLDPRES.

”Am votat pentru o echipă de oameni statalişti, profesionişti, care anterior au ştiut să gestioneze multe crize în ţară, de diferit ordin. Sper să avem o aşa echipă în Parlament, care să nu fie influenţată, să nu prietenească cu cineva împotriva altcuiva şi să lucreze pentru binele ţării”, a declarat speakerul, la ieșirea din secția de votare.

Greceanîi a îndemnat toţi cetăţenii să iasă la vot ca să-şi „decidă soarta de mai departe” şi a subliniat că „după alegeri, tot este viaţă”.

Astăzi, 11 iulie, cetăţenii Republicii Moldova aleg noua componenţă a Legislativului ţării, în cadrul alegerilor parlamentare anticipate. La scrutinul de astăzi participă 23 de concurenţi electorali  – 20 de partide politice, două blocuri electorale şi un candidat independent. 

foto: Parlament

img21004943

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!