ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 1400 de cetățeni s-au vaccinat la cel de-al treilea Maraton universitar

08:44 | 19.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Un număr de 1455 de cetățeni s-au vaccinat în acest weekend la cel de-al treilea maraton universitar de imunizare împotriva COVID-19 cu genericul „De la student la student”, organizat de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al USMF, cu serul AstraZeneca s-au imunizat 532 de persoane, alte 923 au primit vaccinul Johnson & Johnson.

Maratonul a fost organizat în parteneriat cu Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, cu suportul Consiliului rectorilor din Republica Moldova.

Conform datelor MSMPS, până astăzi în Republica Moldova au fost administrate 864567 doze de vaccin anti- COVID.

foto: USMF

img21005187

img21005187

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!