ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

,,Apă-Canal Chișinău” întreprinde măsuri de prevenție împotriva furturilor de apă

13:06 | 23.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 23 iul. /MOLDPRES/. Colaboratorii Societății pe Acțiuni „Apă-Canal Chișinău” întreprind vizite la domiciliul consumatorilor pentru verificări și prevenția cazurilor de conectare ilegală la sistemul municipal de alimentare cu apă, transmite MOLDPRES.

Întreprinderea anunță că va intensifica verificările la domiciliul consumatorilor pentru verificarea apometrelor și a preveni cazurile de conectare ilegală la sistemul de apă.

Potrivit instituției, consumatorii sunt obligați să acorde acces în domiciliu personalului operatorului, la prezentarea legitimației corespunzătoare, pentru citirea indicațiilor contorului de apă, dar și la căminurile de control pentru prelevarea probelor, la rețelele publice de alimentare cu apă și de canalizare amplasate pe teritoriul consumatorului pentru efectuarea lucrărilor de intervenție și de reconstrucție.

În comunicatul de presă se precizează că toți consumatorii vor fi anunțați în prealabil despre vizita specialiștilor întreprinderii. Persoanele care nu permit accesul pentru control și inventariere riscă să fie deconectați, a atenționat furnizorul de apă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!