ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din capitală a ajuns la spital în urma unui accident

09:50 | 03.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Un bărbat din capitală a ajuns la spital după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit noaptea trecută într-un gard la intersecția străzilor Dacia și Cuza Vodă, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs în jurul orei 00:25. Polițiștii Secției documentare accidente rutiere, în  comun cu Serviciul urmărire penală accidente rutiere al DP mun. Chișinău, imediat s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că un automobil “BMW”, condus de bărbat în vârstă de 52 de ani, a pierdut controlul volanului, a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în gard.

În urma impactului, șoferul s-a ales cu vătămări corporale, fiind transportat la spital și internat în secția de reanimare.

Pe acest caz a fost dispusă inițierea unui proces penal.

Datele statistice prezentate de autorități arată că, în prima jumătate a anului curent, s-au înregistrat 1 027 de accidente rutiere, în urma cărora 93 de persoane au decedat, iar 1 171 au fost traumatizate.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!