ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Chișinău troleibuzele circulă cu întârzieri

12:27 | 06.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 6 aug. /MOLDPRES/. În municipiul Chișinău se înregistrează întârzieri de circulație a troleibuzelor, transmite MOLDPRES.

Primăria capitalei informează că ploaia de astăzi afectează circulația troleibuzelor. Astfel, pe anumite linii sunt atestate întârzieri de la orarul stabilit până la 25 minute în oraș și circa 20 minute în suburbii.

Totodată, pe străzile Calea Ieșilor, șos. Muncești, Durlești, Albișoara, Calea Orheiului, str. A. Pușkin, str. Ion Creangă, com. Trușeni, troleibuzele staționează periodic din cauza acumulărilor de apă sau sunt redirecționate.

Primăria municipiului Chișinău a făcut apel către cetățeni să dea dovadă de prudență, atunci când se află în afara domiciliului. Autoritățile municipale îndeamnă populația să evite ieșirile în oraș, în cazul când nu există maximă necesitate.

De asemenea, Primăria îndeamnă șoferii să nu parcheze automobilele sub copaci, pentru că există riscul de prăbușire și respectiv, de provocare a pagubelor materiale.

foto: chisinau.md

img21005688

img21005688

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!