ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul pentru reintegrare a avut o întrevedere cu însărcinatul cu afaceri ad-interim al Ambasadei SUA

18:17 | 13.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Vlad Kulminski a avut astăzi o întrevedere cu Laura Hruby, însărcinat cu afaceri ad-interim al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău, relatează MOLDPRES.

Biroul politici de reintegrare a comunicat agenției că părțile au trecut în revistă abordările strategice ale noii guvernări pentru soluționarea conflictului transnistrean și direcțiile primordiale pe această dimensiune.

Vicepremierul a apreciat asistența valoroasă acordată Republicii Moldova de către Statele Unite ale Americii și care a contribuit la dezvoltarea și la modernizarea multidimensională a țării, inclusiv la promovarea măsurilor de întărire a încrederii între cetățenii de pe cele două maluri ale Nistrului.

Foto: Biroul politici de reintegrare 

img21005907

img21005907

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!