ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Federația Moldovenească de Fotbal a suspendat un arbitru pentru greșeli în conducerea unui meci

09:22 | 19.08.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 19 aug. /MOLDPRES/. Comitetul de Arbitri al Federației Moldovenești de Fotbal l-a sancționat ieri pe arbitrul Roman Jitari, care a condus meciul din campionatul național FC Zimbru - CSF Bălți, transmite MOLDPRES.

În urma examinării integrale a înregistrării video a partidei, a raportului observatorului de arbitri și raportului arbitrului, Comitetul a hotărât să-l suspende pentru 5 etape, conform Codului disciplinar al FMF, pe arbitrul Roman Jitari, care a comis mai multe greșeli grave în meciul etapei a 6-a a Campionatului Republicii Moldova la fotbal, FC Zimbru - CSF Bălți. Partida s-a desfășurat la 14 august.

De asemenea, Comitetul de Arbitri a decis că pentru anularea incorectă a golului marcat de către echipa Atletic Strășeni în meciul etapei I din campionatul național la fotbal, Divizia B, seria Sud, Atletic Strășeni - FC Văsieni, asistentul arbitrului Vadim Toma a fost suspendat pentru 2 etape din Divizia B în conformitate cu Codul disciplinar.

Foto: FMF

img21006033

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!