ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Construcția sistemului de aprovizionare cu apă din Drochia este pe ultima sută de metri

12:53 | 24.08.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 24 aug. /MOLDPRES/. La Drochia sunt aproape de finalizare lucrările de reabilitare și extindere a sistemului de aprovizionare cu apă, executate în cadrul unui proiect finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord și proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, transmite MOLDPRES.

Potrivit ADR Nord, în luna august, la șantierul din Drochia au avut loc o serie de lucrări precum: compactarea solului și pietrișului și asfaltarea carosabilului, branșarea stației de pompare a apei la rețelele de distribuție a apei, examinarea obiecțiilor privind unele lucrări de montare executate la stația de pompare, finalizarea lucrărilor la stația de pompare, pregătirea pentru reabilitarea rezervorului de 1000 m3 de la stația de pompare a apei, montare țevi etc.

“Lucrările planificate în cadrul proiectului sunt pe ultima sută de metri”, indică ADR Nord.

Valoarea totală a proiectului constituie 91,75 milioane de lei /peste 4 mln 400 mii de euro/, din care 5,98 milioane lei reprezintă cofinanțarea din partea Primăriei orașului Drochia și 500 de mii de lei – din partea Consiliului raional Drochia.

Foto: ADR Nord

img21006188

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!