ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Vlad Kulminski a discutat cu Ambasadorul Marii Britanii

14:48 | 25.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Vlad Kulminski s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, Steven Fisher, comunică MOLDPRES cu referire la  Biroul politici de reintegrare.

În cadrul întrevederii s-au discutat aspecte ale procesului de reglementare transnistreană, fiind reliefate prioritățile Guvernului în acest sens, printre care: respectarea drepturilor omului și libera circulație, accesul elevilor din regiune la educație și susținerea școlilor cu predare în grafie latină, ș.a.

S-a menționat sprijinul constant al statului britanic pentru Republica Moldova prin implementarea proiectelor întru depășirea problemelor existente și continuarea transformărilor democratice, economice şi sociale în beneficiul cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

Foto: Biroul politici de reintegrare

img21006220

img21006220

img21006220

img21006220

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!