ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciul Fiscal a lansat un sistem menit să evalueze gradul de satisfacție a contribuabililor

09:11 | 16.09.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat a lansat astăzi Sistemul Informațional Automatizat „Evaluarea gradului de satisfacție a contribuabililor", comunică MOLDPRES.

Potrivit SFS, soluția informațională lansată este destinată pentru a determina nivelul de satisfacție a contribuabililor în raport cu serviciile prestate de către autoritatea fiscală națională.

Conform sursei citate, obiectivele noului sistem informațional sunt: determinarea opiniilor contribuabililor pentru a oferi posibilitatea de a analiza și modifica procedurile/metodologiile; optimizarea și/sau ajustarea proceselor Serviciului Fiscal de Stat în baza feedback-ului contribuabililor; determinarea nivelului de satisfacție al contribuabililor.

Lansarea SIA „Evaluarea gradului de satisfacție a contribuabililor" presupune plasarea chestionarului pe pagina-web www.sfs.md, precum și în Sistemul Informațional Automatizat „Cabinetul personal al contribuabilului".

Implementarea SIA „Evaluarea gradului de satisfacție a contribuabililor" a fost realizată cu suportul Băncii Mondiale, în cadrul Proiectului de modernizare a administraţiei fiscale (TAMP).

img21006787

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!