ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doar într-o oră de verificări, 59 de șoferi au fost sancționați de poliție

12:17 | 28.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 28 sep. /MOLDPRES/. Într-o singură oră de verificări, 59 de șoferi care circulau aseară pe șoseaua Muncești din capitală s-au ales cu sancțiuni pentru diverse încălcări, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, 29 dintre aceștia au depășit limita de viteză admisă.

Totodată, în cadrul aceleiași operațiuni, un șofer a fost prins beat la volan. Testul alcoolscopic a arătat un grad de alcoolemie de 0.26 mg/l de alcool în aerul expirat. Mașina acestuia a fost ridicată și dusă la parcarea specială.

Conducătorii unităților de transport sunt îndemnați de poliție să respecte regulile circulației rutiere.

Ieri, INSP a anunțat că, începând cu data 1 octombrie, va desfășura timp de o lună operațiunea „Tulburel'', care are drept scop depistarea și documentarea conducătorilor care se urcă în stare de ebrietate la volan.

Foto: INSP

img21007128

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!