ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noua directoare a Serviciului Fiscal a fost prezentată angajaților instituției

16:40 | 04.11.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 4 nov. /MOLDPRES/. Noua directoare a Serviciului Fiscal de Stat (SFS), Rozalina Albu, a fost astăzi prezentată angajaților instituției de către ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi, transmite MOLDPRES.

Ministrul Finanțelor a menționat că domeniul fiscal este unul de importanță majoră pentru întreaga societate, iar activitatea eficientă a instituției va asigura bunăstarea tuturor cetățenilor Republicii Moldova. În context, Dumitru Budianschi i-a urat noului şef al SFS mult succes în activitatea pe care urmează să o desfășoare în cadrul autorității fiscale naționale.

La rândul său, directoarea SFS a mulțumit conducerii Ministerului Finanțelor, exprimând deschidere pentru o conlucrare fructuoasă cu angajații autorității fiscale naționale.

Rozalina Albu are peste 15 ani de experiență în sectorul public și privat, în domenii precum administrare, bugetare, finanțe publice, consultanță vânzări. De asemenea, are experiență profesională și academică multinațională. Anterior a activat în cadrul Ministerului Finanțelor și Aparatului Președintelui Republicii Moldova, precum și la unele companii internaționale.

Foto: SFS

 

img21008352

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!