ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trafic dificil se înregistrează la punctul de trecere a frontierei Leușeni

09:33 | 05.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Din cauza defecțiunilor tehnice, la Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni s-au format astăzi dimineața cozi, iar autoritățile recomandă persoanelor care au planificat o călătorie în România să opteze pentru alte puncte cum ar fi: PTF Sculeni, PTF Costești sau PTF Cahul, comunică MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, de dimineață, la Leușeni pe sensul de intrare în Republica Moldova s-a format rând. În așteptare erau șapte autocare, 25 de microbuze, 30 de autoturisme și aproximativ 50 de autocamioane. La fel și pe direcția de ieșire din Moldova, în așteptare se aflau în jur de 70 de mijloace de transport.

Conform sursei citate, dificultățile au apărut după ce nu a mai funcționat Sistemul Informațional al Poliției de Frontieră. La fața locului, echipa de tehnicieni întreprinde masurile de rigoare pentru a identifica cauza și înlăturarea deficiențelor.

Foto: Poliția de Frontieră 

img21008379

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!